1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Ocena 4.64 (7 glasova)

Šta je Hrono program ishrane?

Ovaj program je prvi ove vrste registrovan u našoj zemiji, a jedinstven je po tome što pomaže svakom čoveku da ostvari ideainu težinu istovremeno sa postizanjem idealnog zdravlja.

Registrovan je u Srbiji 2009. god i patentiran pod nazivom: Hrono ishrana dr Gifing

Program hrono ishrane omogućava da se bez velike muke, za kratko vreme, nauče principi zdrave ishrane, pravilnog izbora namimica i dobrih kombinacija različitih namirnica, koji se mogu primeniti na svim geografskim širinama i dužinama, u svakoj prilici, u školi, na poslu, kod kuće, na odmoru ili poslovnom putovanju.

Naročito je značajan po tome što se sva pravila mogu primeniti unutar porodice i sto se deca mogu veoma rano pravilno usmeriti ka cilju da imaju dug i zdrav život.

Oni koji su oboleli od najčešcćh savremenih bolesti metabolizma za 10 do 30 dana smanjuju vrednosti holesterola, triglicerida i šećera.

Program zadaje neka pravila i postoje zahtevi kojih se moramo pridržavati, s druge strane, restrikcije su minimalne i lako se podnose.

Rezultati pokazuju 100% uspeha kod svih onih koji su se potrudili da nauče osnovne fizioloske procese i primene sva pravila.

Program ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje namirnica i odredjivanje količina hrane, ne postoje jelovnici, kao ni zadati recepti. Naprotiv, filozofija programa je u tome da svaki čovek dobije znanje koje ce biti osnov za njegovu sopstvenu inicijativu, maštovitost i snalaženje u svakodnevnim životnim situacijama.

Prednost programa hrono ishrane je u tome sto se nikada ne javlja takozvani jo-jo efekat (gubljenje-vraćanje težine), a metabolički poremećaji se trajno rešavaju.

Usiov za primenu ovog programa je samo postojanje želje i dobre volje da se malo uči i da se znanje primeni. Onaj ko nauči ove principe ima obavezu da obuči najmanje jednog čoveka pravilu hrono ishrane i da se oseća dobro što je jos nekom pomogao!

Svako treba da ima dovoljno znanja da sebi ostvari zdravlje, da se bavi preventivom, odnosno sprecavanjem nastanka bolesti. Ovaj program preporučuje odredjenu kombinaciju vitamina i antioksidanasa, minerala i aminokiselina. Ovi protokoli ubrzavaju rezultate, detoksikuju jetru, čuvaju pankreas od metaboličkih oscilacija i omogućavaju trajnost postignutih efekata. 

Osnovna ideja za režim ishrane po satnici, potekla je od francuskog lekara Alain Delabosa, koji je registrovao svoj program 1986. godine. Program je pretrpeo brojne promene u svetu do sada.

Prijatelj sajta

Go to top